ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ VAN -ΤΑΞΙ

 

 οργανώνει ταξίδια σε κοντινούς και απομακρυσμένους προορισμούς στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό, παρέχει διάφορα προγράμματα περιηγήσεων στα αξιοθέατα ιστορικού και αρχαιολογικού & Θρησκευτικού
 ενδιαφέροντος και γνήσιας φυσικής ομορφιάς.

 
Βαγγέλης Στρουμπουλης
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ VAN -ΤΑΞΙ
ΤΗΛ 6934918081



Ασφάλεια στις μετακινήσεις σας.

Εν τω μεταξύ  δέχεται νέες προτάσεις που επιτρέπουν τροποποίηση και εμπλουτισμό στα προγράμματα με νέους προορισμούς. Τέλος, ο καλά εξοπλισμένος στόλος της εταιρείας, που αποτελείται Van  ταξί μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη στον τομέα των μεταφορών. 



Kαι διαθεσιμότητα ειδικού καθίσματος αυτοκινήτου για παιδιά.




 Στην προσπάθεια μας για ποιότητα και πολύ καλή εξυπηρέτηση στον τομέα της μεταφοράς και της μετακίνησης (VAN Transfer) προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:
Αφίξεις ή παραλαβές από Λιμάνια , Μαρίνες , Αεροδρόμια , Ξενοδοχεία ή όπου αλλού είστε.



Τα αξιοθέατα στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά, τα Μουσεία της Αθήνας, οι Δελφοί, οι Μυκήνες, τα Μετέωρα, το Σούνιο, η Αράχωβα, η λίμνη Βουλιαγμένη, ο Μαραθώνιος, η Πελοπόννησος και πολλά άλλα μέρη περιλαμβάνονται στους προορισμούς της Halkida Van Transfer , ειδικά επιλεγμένες για όσους αναζητούν για τουριστικούς προορισμούς.

Εκδρομές   Ζάκυνθος, Ελαφόνησος, Τρίκαλα, Μετέωρα, Ναύπλιο, Μυκήνες, Μυστρά, Εύβοια, Μεσολόγγι, Λάρισα, Τύρναβος, Θεσσαλονίκη.κ.α
Ταξίδια (μεταφορά)  εκκλησιαστικού και πολιτιστικού τουρισμού. Π.χ. προς εκκλησιαστικά μνημεία, ιερούς χώρους εντός ή εκτός Αθηνών (Μετέωρα, Άγιον Όρος, κλπ).


Οι οδηγοί μας είναι πρόθυμοι να εκπληρώσουν τις επιθυμίες σας ώστε να έχετε ένα ευχάριστο ταξίδι, οργανωμένο όπως εσείς το θέλετε!





Αναλαμβάνουμε ταξίδια (μεταφορές) και περιηγήσεις στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.